วารสารเทคโนโลยีการอาหาร มหาวิทยาลัยสยาม กันยายน 26, 2019กันยายน 26, 2019ผู้ดูแลระบบE-JOURNALS, ข่าวหน้าแรก, วารสารวิชาการ บทบรรณาธิการ Leading Article Kanjana Mahattanatawee PDF (ภาษาไทย) ( 67KB ) บทความวิชาการ (Academic Article) Functional Properties and Applications of Egg White Protein Hydrolysates Tipwalee Julmanlik, Sasithorn Kongruang 69-87 PDF (ภาษาไทย) ( 403KB ) บทความวิจัย (Research Articles) Production of Low Fat Ice Cream from Black Glutinous Rice Milk Narin Charoenphun 1-11 PDF (ภาษาไทย) ( 502KB ) Chemical Composition of Guava Leaf Extract and Lipid Oxidation Inhibition in Chinese Sausage During Storage Siriwan Jumnaksan 12-25 PDF (ภาษาไทย) ( 579KB ) A Study of Suitable Formula for Gluten-free Tart Cups Production Narin Charoenphun, Kanokporn Pakeechai 26-36 PDF (ภาษาไทย) ( 731KB ) Effects of Pretreatment and Drying Methods on the Quality of Sorghum Flour and Its Application in Pancake Production Rungtip Wongtom 37-47 PDF (ภาษาไทย) ( 363KB ) Development of Nipa Palm Fruit Toffee Product Janwipa Supaking 48-57 PDF (ภาษาไทย) ( 217KB ) Study on Physical and Thermal Properties of Edible Films from Modified Cassava Starch Incorporated with Zein Protein Chanakorn Yokesahachart, Benjawan Chardchopowpong, Sarocha Niramitmahapanja, Supaporn Pajareon, Phasuchoke Yokesahachart 58-68 PDF (ภาษาไทย) ( 350KB ) Guidelines for Authors – Journal of Food Technology, Siam University 88-94 PDF (ภาษาไทย) ( 291KB ) View All Issues ผู้ดูแลระบบ