วารสารอาหารและยา กันยายน 26, 2019กันยายน 26, 2019ผู้ดูแลระบบE-JOURNALS, ข่าวหน้าแรก, วารสารวิชาการ PUBLISHED: 2019-07-05 FULL ISSUE PDF (ภาษาไทย) ( 43MB ) บทความวิชาการ Summer Diseases and Health Hazards ปรมินทร์ ผาแก้ว 4-9 PDF (ภาษาไทย) ( 2MB ) บทความวิจัย Medical Cannabis Regulations and Implementations of Thailand สุนทร พุทธศรีจารุ 10-19 PDF (ภาษาไทย) ( 4MB ) Regulatory Development on Marketing Authorization of Herbal Products in Thailand ดารณี เพ็ญเจริญ 20-42 PDF (ภาษาไทย) ( 9MB ) Evaluation on risk control Measures for Medicinal Products in Thailand วิมล สุวรรณเกษาวงษ์, ภควดี ศรีภิรมย์, วัชรี รุ่งอภิรมย์นันท์, สรียา เวชวิฐาน 43-56 PDF (ภาษาไทย) ( 4MB ) Readiness of Officers in Provincial Public Health Offices for Controlling of Hazardous Substance Products According to Globally Harmonized System of Classification and Labeling of Chemicals วนิดา ภิญโญวิวัฒน์ 57-63 PDF (ภาษาไทย) ( 3MB ) Evaluation of Food Safety Operation in Pathumthani Province ธัญญ์พิชชา ศักดิ์ภิรมย์, พรพิรุธ ดีสวัสดิ์ 64-75 PDF (ภาษาไทย) ( 5MB ) The Study of Using Preservatives and Synthetic Colors in Thai Pancake Burritos In Phra Nakorn Si Ayutthaya สุชาติ ถนอมวราภรณ์ 76-92 PDF (ภาษาไทย) ( 7MB ) Affect Factors on Food Consumption Behavior of Sixth Class High School Students In Muang Chumphon District, Chumphon Province ศักดิ์อนันต์ รัตนสาครชัย 94-100 PDF (ภาษาไทย) ( 3MB ) ผู้ดูแลระบบ