วารสารเทคโนโลยีการอาหาร มหาวิทยาลัยสยาม มีนาคม 23, 2020มีนาคม 23, 2020ผู้ดูแลระบบE-JOURNALS, ข่าวหน้าแรก, วารสารวิชาการ บทความวิชาการ (Academic Article) Influence of Textural Modification of Gel Food by Hydrocolloids to Flavor Perception Thanakorn Wongprasert, Inthawoot Suppavorasatit 95-107 PDF (ภาษาไทย) Enhancement of Essential Oil Stability by Cyclodextrins Inclusion Complex Wantanee Noichinda, Inthawoot Suppavorasatit 108-119 PDF (ภาษาไทย) บทความวิจัย (Research Articles) Application of Hydroxypropyl Distarch Phosphate in Sponge Cake Nattakarn Ounaroon, Kanitha Tananuwong 120-132 PDF (ภาษาไทย) Effect of Nutrients and Temperature on Growth of Lentinus squarrosulus Mont. LS-BUB-9 Sumate Tantratian, Varapha Kongpensook 133-143 PDF Effect of Package Type and Storage Temperature on Quality of Probiotic Fortified Vegetable Tablets Krongkan Thongmat, Kitipong Assatarakul 144-155 PDF (ภาษาไทย) Effect of Dimethyl Dicarbonate on Microbial Degradation and Quality of Mixed Mango and Passion Fruit Smoothie Nateekarn Rungroj, Thanachan Mahawanich, Kitipong Assatarakul 156-167 PDF (ภาษาไทย) Guidelines for Authors -Journal of Food Technology, Siam University 168-174 PDF ผู้ดูแลระบบ