วารสารครุศาสตร์อุตสาหกรรม กันยายน 25, 2018กันยายน 25, 2018ผู้ดูแลระบบE-JOURNALS, ข่าวหน้าแรก, วารสารวิชาการ Published: 2018-04-30 Full Issue PDF (ภาษาไทย) ( 14MB ) Review Article MATLAB APPLICATIONS สันติ ตันตระกูล ตันตระกูล 1-6 PDF (ภาษาไทย) ( 394KB ) Book Review หนังสือ MON MONT BLANC : หันซ้ายก็ภูผา หันขวาก็ภูเขา สมพล ดำรงเสถียร 7-12 PDF (ภาษาไทย) ( 332KB ) Research Articles A CONCEPTUAL FRAMEWORK OF A FLIPPED CLASSROOM WITH THINK-PAIR SHARE AND PROJECT – BASED LEARNING อุไรวรรณ ศรีไชยเลิศ, มนต์ชัย เทียนทอง 13-21 PDF (ภาษาไทย) ( 166KB ) KAYA NAGARA: CULTURAL ECOLOGY OF SUKHOTHAI ANCIENT CITY DURING 13-14th CENTURY ทศพร โสดาบรรลุ, วันดี พินิจวรสิน 22-29 PDF (ภาษาไทย) ( 184KB ) THE DEVELOPMENT OF WEB-BASED INSTRUCTION ON INFORMATION MANAGEMENT FOR GRADE 7 STUDENTS อุทุมพร พันธ์หนอย, กาญจนา บุญภักดิ์, เลิศลักษณ์ กลิ่นหอม 30-37 PDF (ภาษาไทย) ( 387KB ) THE DEVELOPMENT OF MULTIMEDIA COURSEWARE ON EARTH AND SPACE IN GRADE 4 มณฑล อินแบน, อัคพงศ์ สุขมาตย์, พรรณี ลีกิจวัฒนะ 38-44 PDF (ภาษาไทย) ( 129KB ) THE DEVELOPMENT OF AN E-LEARNING ON LOOP STATEMENT PROGRAMMING FOR GRADE 10 เอกพิศิษฏ์ อุตรา อุตรา, พรรณี ลีกิจวัฒนะ, ฐิยาพร กันตาธนวัฒน์ 45-51 PDF (ภาษาไทย) ( 128KB ) DEVELOPMENT PRODUCT DESIGN FROM CULTURAL CAPITAL OF ANCIENT MARKET, SI SATCHANALAI DISTRICT, SUKHOTHAI PROVINCE. จตุรงค์ เลาหะเพ็ญแสง, สุพรชัย แสงรัตน์วัชรา 52-60 PDF (ภาษาไทย) ( 237KB ) DEVELOPMENT OF A COMPETENCIES BASED TRAINING FOR DEVELOPING STARTUP COMPETENCIES AMONG UNDERGRADUATES IN PRIVATE UNIVERSITIES ศิรินทร มีขอบทอง, มารุต พัฒผล, วิชัย วงษ์ใหญ่, จิตรา ดุษฎีเมธา 61-68 PDF (ภาษาไทย) ( 159KB ) THE FACTOR ANALYSIS INFLUENCING ON THE PERFORMANCE OF SUPPLY CHAIN MANAGEMENT IN DAIRY MILK INDUSTRY, SAKAEW PROVINCE ปรียาวดี ผลเอนก 69-77 PDF (ภาษาไทย) ( 160KB ) A STUDY OF CRITICAL THINKING ABILITY OF MATHAYOMSUKSA III STUDENTS THROUGH INQUIRY-BASED LEARNING ACTIVITIES IN PROBABILITY ปฏิญญา ศรีพงษ์พิจิตร, สุกัญญา หะยีสาและ, กาญจนา พานิชการ 78-86 PDF (ภาษาไทย) ( 138KB ) A STUDY OF MATHAYOMSUKSA III STUDENTS’ PROOF ABILITIES IN GEOMETRY THROUGH A LEARNING MANAGEMENT WITH INQUIRY-BASED METHOD FOR CIRCLE TOPICS เสฎฐวุฒิ เพ็งเจริญ, พิศุทธวรรณ ศรีภิรมย์ สิรินิลกุล, เอนก จันทรจรูญ 87-94 PDF (ภาษาไทย) ( 152KB ) THE STUDY OF ERGONOMICS TO REDUCE RISK OF WORK-RELATED MUSCULOSKELETAL DISORDERS AMONG MAIZE FARMERS IN LAMPANG PROVINCE อนิรุจน์ มะโนธรรม 95-103 PDF (ภาษาไทย) ( 130KB ) A STUDY OF CURRENT STATUS AND PROBLEMS IN TEACHING COMPUTER-AIDED DESIGN USING THE SMART CLASSROOM OF UNDERGRADUATE STUDENTS IN INDUSTRIAL DESIGN, FACULTY OF FINE ARTS, THAMMASAT UNIVERSITY (LAMPHANG CENTER) ธีรศักดิ์ สะกล, ศิริรัตน์ เพ็ชร์แสงศรี 104-112 PDF (ภาษาไทย) ( 421KB ) INTERNET BASED TUTORIAL LESSON ON CABLE TV กินรี เซียงฮ้อ, ปิยะ ศุภวราสุวัฒน์, วิสุทธิ์ สุนทรกนกพงศ์, สันติ ตันตระกูล 113-119 PDF (ภาษาไทย) ( 138KB ) CAUSAL RELATIONSHIP OF ORGANIZATIONAL LOYALTY OF GEN Y ENGINEER IN THAI TELECOMMUNICATION PUBLIC ENTERPRISE ชัชวาล อรวงศ์ศุภทัต, ศรัณย์ พิมพ์ทอง 120-128 PDF (ภาษาไทย) ( 229KB ) FACTORS AFFECTING ON RELATIONSHIP AMONG SCHOOL AND COMMUNITIES UNDER THE JURISDICTION OF SAMUTPRAKAN PRIMARY EDUCATIONAL SERVICE AREA OFFICE 2 ปฏิภาณ ศาสตร์อำนวย, กาญจนา บุญภักดิ์, บุญจันทร์ สีสันต์ 129-135 PDF (ภาษาไทย) ( 146KB ) FACTORS AFFECTING TO DECISION MAKING PROCESS OF PARENT ON TAKING STUDENTS TO STUDY IN PRIVATE ELEMENTARY SCHOOLS IN LADKRABANG DISTRICT, BANGKOK ชัยวัฑฒ์ หงวนงามศรี, กาญจนา บุญภักดิ์, บุญจันทร์ สีสันต์ 136-144 PDF (ภาษาไทย) ( 162KB ) A STRUCTURAL EQUATION MODEL OF FACTORS EFFECTING TO VISIONARY LEADERSHIP OF VOCATIONAL ADMINISTRATORS UNDER THE VOCATIONAL EDUCATION COMMISSION OFFICE ธีรยุทธ รอสูงเนิน, สุวรรณา นาควิบูลย์วงศ์, พัชรา วาณิชวศิน 145-154 PDF (ภาษาไทย) ( 173KB ) THE STUDY OF THAI MEDICATION IDENTITY, RAJAMANGALA UNIVERSITY OF TECHNOLOGY THANYABURI FOR THE COMMERCIAL MEDIA DESIGN GUIDELINES รุ่งนภา สุวรรณศรี 155-164 PDF (ภาษาไทย) ( 380KB ) THE EFFECTS OF CONSUMER BEHAVIOURS IN BANGKOK AREA ON PURCHASING DECISION OF FACIAL WHITENING MOISTURIZER AS A RESULT OF MARKETING MIX FACTORS Montajula Suvattanadilok 165-174 PDF ( 152KB ) DEVELOPMENT OF MOBILE WEB APPLICATION WITH ONLINE MAP SERVICES FOR STORING STUDENT TEACHING AND INTERNSHIP INFORMATION Noppadon Phumeechanya 175-183 PDF ( 211KB ) ENHANCING MATHEMATICAL ACHIEVEMENT AND PROBLEM SOLVING ABILITIES OF GRADE 10 STUDENTS BY POLYA’S FOUR STEPS AND SCHOENFELD’S BEHAVIOR CATEGORIES Poonnima Bumrungpong, Supotch Chaiyasang, Kanokrat Kunasaraphan 184-191 PDF ( 123KB ) CHALLENGES IN TEACHING LARGE CLASSES ON A FUNDAMENTALS OF INFORMATION TECHNOLOGY COURSE WITH A BLENDED LEARNING ENVIRONMENT Jirarat Sitthiworachart 192-201 PDF ( 141KB ) PROFESSIONAL ENGLISH ORAL COMMUNICATION NEEDS FOR THAI FOOD ENGINEERING STUDENTS Piriyaporn Uampittaya, Nawarat Siritararatn 202-211 PDF ( 117KB ) Academic Articles PLANT PROBIOTIC BEVERAGES : ALTERNATIVE FOR FUNCTIONAL BEVERAGES ปิ่นมณี ขวัญเมือง 212-221 PDF (ภาษาไทย) ( 197KB ) INTELLIGENT STUDENT RELATIONSHIP MANAGEMENT MODEL ณัฐภัทร แก้วรัตนภัทร์, ปณิตา วรรณพิรุณ 222-230 PDF (ภาษาไทย) ( 206KB ) ผู้ดูแลระบบ